Monday, September 24, 2012

hari² ku

hai all~ bertemu lg kita d entri kali nie.. nak merepek pasal ape yew harini.. ko xtaw, aq pon xtaw :D .. 1st skali aq nak cerita pasal pegi i-city.. alamak i-city lg kan.. huhuhu.. tp kali ni aq pegi macam dah brtambah banyak lar.. pebende uh yg pusing² tu, eye on m'sia.. haha aq p0n xtau pebende nama benda alah tu.. dulu xdak pong. skrg dah ade plak.. haha xnak tnye aq ker g sane ngan sape.. iskk.. g ngan my baby lah.. biasa r kite0rg cam g honeymoon.. hua3.. xde lah merepek jer aq nie.. dating jerp.. best jugak lah g i-city skrg, tp tuh lah jln punya jln memang mandi peluh lar... biase r dekat ngan lampu kan panas.. tambah lg dgn ramai org kan.. biase lah pegi hari minggu.. ser0n0k2... pasni nk g lagi boleh x? hehe tp nk parking luar jerk.. FREE .. hehehe tu jer stakat i-city .. len2 cte pasal ape plak yew.. xtau lah nk cakap sal ape plak.. hehehe.. sal keta leyh x? baru2 nie ade mini TT L5 kat putrajaya.. dah alang² umah aq dekat kan.. join jerk lah.. tp segan pon ye jugak rase.. keta aq nie xde lah RARE macam keta2 diaorg tu, mmg belanja abis JAPAN kan.. segan xsegan wat xtaw jerp.. yg pnting nk cari kawan kn.. nk cari barang pon senang :)hehehehe.. tu jerlah setakat arini post aq.. k bye all~

2 comments:

  1. auwww.. ouchhh.... wowwwwww... hehehehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha...

    dah kenape nie?

    buang tebiat ea.. :)

    ReplyDelete